Alles over rijinstructeur worden – Dutch Article:

October 11, 2017 | | Post a Comment

This article is written in Dutch. If you need more information about it you always can contact me. If you are interested in the English version you always can contact me and I’ll provide you the full English translation. Enjoy reading!

 

In dit artikel zullen wij u alle informatie geven die nodig is om een ​​bestuurder instructeur te worden. De reden dat ik het Nederlands woord rijinstructeur word, is omdat ik een goed trainingsbedrijf zocht en ik kon er geen vinden. Na het zoeken vond ik een op aanbeveling van een vriend. Hij vertelde me dat ik op rijinstructeur worden nodig en ik heb het juiste bedrijf gevonden. Dus geniet nu van lezen en vergeet niet als je vragen hebt, dan kan je me altijd contacteren.

 

Dus ik was op zoek naar een bedrijf dat goede training geeft om een ​​bestuurder instructeur te worden. Zoals ik je zei, heb ik na een tijdje een goed gezelschap gevonden en heb ik besloten om hen te contacteren over de mogelijkheden om op internationale basis te trainen en ze vertelden me dat het geen probleem is. Ze hebben ook gezegd dat er zelfs mogelijkheden zijn om in Engels op Skype vanuit een ander land te kunnen trainen.

 

Dus ik heb besloten om de training te volgen en de Skype sessies waren geweldig. Ik kan je echt iedereen aanraden om een ​​training te volgen bij dit bedrijf. Ze geven een goede opleiding in het Nederlands of Engels en de service is ook goed. Als je benieuwd bent hoe ik mijn training heb gedaan en wat mijn ervaring was, kan je me altijd vragen door me te mailen!

 

Dus ik hoop dat ik je voldoende op de hoogte heb gesteld van de mogelijkheden met betrekking tot dit onderwerp. Als u vragen heeft, weet u waar u mij kunt vinden. Het is ook een mogelijkheid om contact op te nemen met het bedrijf. Ik vertelde jullie dat ze heel vriendelijk zijn en de nodige informatie verstrekken. Ik hoop dat jullie genoten hebben van lezen en als ik hoop dat jullie je opmerkingen over dit artikel hieronder zien in de reactie sectie.

 Want to say something? Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *